Thule Chariot Sport 2 Cykelvagn Midnight Black

Thule Chariot Sport 2 Cykelvagn Midnight Black

Thule Chariot Sport 2 är en aktivitetsvagn som är anpassad för både cykling, längdskidåkning, jogging och härliga promenader – perfekt för familjen med en aktiv livsstil!

Vagnen erbjuder allt det du behöver i en barnvagn och lite till. Den är enkel att fälla ihop, och tack vare det smarta Thule VersaWing-systemet är det lätt att snabbt växla mellan de olika aktiviteterna som vagnen är anpassad för. Den har också en handaktiverad skivbroms som ger större kontroll i brant terräng.

Chariot Sport 2 har en justerbar fjädring som ger bästa möjliga stötdämpning oavsett underlag och ett vadderat säte – allt för att ditt barn ska få en så behaglig åktur som möjligt. Sittutrymmet är klimatreglerat med avtagbara fönster och solskydd med flera lägen. Sätet kan dessutom lutas för extra komfort, och med fempunktsselen sitter ditt barn säkert under hela resan.

Vagnen har ett generöst lastutrymme där ni kan packa allt för utflykten, men det är också enkelt att plocka bort lastutrymmet om du vill kunna ta ut stegen ordentligt när du joggar med vagnen.

Cykelkit och promenadkit medföljer, joggingkit och skidkit säljes separat.

Vagnen kan användas med två barn. Maxvikt 22 kg per barn.

Läs mer om Thule Chariot Sport 2 Cykelvagn Midnight Black

Thule Chariot Sport 2 Cykelvagn Midnight Black

Cykelvagnar

Hitta Thule Chariot Sport 2 Cykelvagn Midnight Black även hos:










Rulla till toppen