Thule Chariot Cross 2 Cykelvagn Majolica Blue

Thule Chariot Cross 2 Cykelvagn Majolica Blue

Thule Chariot Cross 2 är en aktivitetsvagn som är anpassad för såväl cykling och längdskidåkning, som jogging och härliga promenader – perfekt för familjen med en aktiv livsstil!

Vagnen erbjuder allt det du behöver i en barnvagn och lite till. Den är enkel att fälla ihop, och tack vare det smarta Thule VersaWing-systemet är det lätt att snabbt växla mellan de olika aktiviteterna som vagnen är anpassad för.

Chariot Cross 2 har en justerbar fjädring som ger bästa möjliga stötdämpning oavsett underlag och vadderat säte – allt för att ditt barn ska få en så behaglig åktur som möjligt. Sätet kan dessutom lutas när ditt barn behöver vila en stund. Med vagnens fempunktssele sitter ditt barn säkert under hela resan.

Utrustad med justerbara ventiler som optimerar luftflödet i vagnen och har även avtagbara klämmor som ökar ventilationen när regnskydd används.

Vagnen har ett generöst lastutrymme där ni kan packa allt för utflykten, men det är också enkelt att plocka bort lastutrymmet om du vill kunna ta ut stegen ordentligt när du joggar med vagnen.

Cykelkit och promenadkit medföljer, joggingkit och skidkit säljes separat.

Vagnen kan användas med två barn, maxvikt 22 kg per barn.

Utsedd till Bäst i test 2024 av bäst-i-test.se inom kategorin Cykelvagnar ( Bästa premiumval )

Läs mer om Thule Chariot Cross 2 Cykelvagn Majolica Blue

Thule Chariot Cross 2 Cykelvagn Majolica Blue

Cykelvagnar

Hitta Thule Chariot Cross 2 Cykelvagn Majolica Blue även hos:









Rulla till toppen