Nuna TODL NEXT Bilbarnstol Caviar

Nuna TODL NEXT Bilbarnstol Caviar

TODL NEXT från Nuna, är en bekväm och säker bilbarnstol som passar för nyfödda och barn upp till 4 år eller med en maxvikt på 19 kg.

Bilbarnstolen har fempunktssele och monteras med ISOFIX. Anpassa bilbarnstolen efter ditt eget barn, huvudstödet kan justeras i sex olika positioner. Stolen är utrustad med 360° rotation med endast ett klick så att du enkelt kan luta ryggstödet bakåt utan att väcka ditt sovande barn, för en bekvämare sovställning. Bilbarnstolen är godkänd enligt standarden ECE R129/03.

– Vinnare av Red Dot Design Award 2021

TODL NEXT kan även roteras i 90° vilket gör att du enkelt kan vrida stolen mot bildörren när du ska placera barnet i stolen för att enkelt kunna spänna fast hen säkert. Ventilationshål försäkrar att ditt barn håller rätt temperatur i stolen och det ställbara nackstödet samt fempunktsselen ser till att hen sitter säkert och bekvämt. TODL har ett säkert sidokrockskydd fodrat med EPP energiabsorberande och patenterat Tailor tech™ minnesskum inklusive avtagbara huvud- och kroppsinsatser för spädbarn tillverkade av merinoull.

Rekommenderad längd:
Bakåtvänd: Barnhöjd: 40–105 cm
Framåtvänd: Barnhöjd: 76–105 cm

– Vändbar
– Anpassar sig efter barnets längd
– Fem ergonomiska lutningspositioner
– Överlägset sidokrockskydd
– Kan roteras i 90°
– Nackstöd kan justeras i sex olika positioner för bästa skydd och komfort
– Fempunktssele
– Monteras med ISOFIX (säljs separat)

Vi på Jollyroom vet hur viktigt det är att välja en bilbarnstol som passar just ditt barns behov och att det ibland kan bli mycket att tänka på med olika modeller, märken och funktioner. För att underlätta detta viktiga val hänvisar vi gärna till vår guide för bilbarnstolar:
Jollyrooms Bilstolsguide

Läs mer om Nuna TODL NEXT Bilbarnstol Caviar

Nuna TODL NEXT Bilbarnstol Caviar

ISOFIX

Hitta Nuna TODL NEXT Bilbarnstol Caviar även hos:










Rulla till toppen