Cybex Anoris T i-Size Bilbarnstol Soho Grey

Cybex Anoris T i-Size Bilbarnstol Soho Grey

Anoris T i-Size är en framåtvänd bilbarnstol och balkstol från Cybex. Det framåtvända sätet är den första bilbarnstolen med en integrerad airbag för hela kroppen och ger 50% mer skydd än traditionella framåtvända bilbarnstolar – minst lika säker som bakåtvända bilbarnstolar.

Unikt för Anoris T är airbagteknologin som är inbyggd i stötbarriären, vid en frontalkrock blåser den upp airbagen inom millisekunder. Den är designad för att stoppa framåtrörelse, minska trycket mot magen och håller barnet säkert på plats. Den erbjuder föräldrar möjligheten att välja framåtvänt åkande utan att kompromissa med säkerheten.

Anoris T i-Size skyddar ditt barns känsliga huvud och nacke tack vare ett linjärt sidokrockssystem – Linear Side-impact Protection-system, som absorberar kraften vid en krock i det energiabsorberande materialet i stolens skal. Den har även LED-indikatorer och ljud som låter dig veta om stolen är korrekt installerad, stödbenet är monterat och om airbagen är aktiv.

– Framåtvänt åkande
– Höj- och sänkbart huvudstöd
– Tre olika lutningslägen
– Cybex Airbagteknologi inbyggd i stötbarriären
– Obegränsat benutrymme och maximal komfort
– Linjärt sidokrockssystem – L.S.P System
– Montering: ISOFIX
– Godkänd enligt säkerhetsstandarden i-Size.
– Rekommenderad läng: 76–115 cm.
– Rekommenderad ålder: Från 15 månader upp till cirka 6 år.
– Maxvikt: 21 kg

Anoris T blev utsedd till vinnare av Red Dot Design Award 2022.

Anoris T fick utmärkelsen ”Testvinnare” med extra ordinära betyg i krocktest både sido- och frontalkollision (bästa betyget någonsin) av oberoend testorganisationen ADAC.

Vi på Jollyroom vet hur viktigt det är att välja en bilbarnstol som passar just ditt barns behov och att det ibland kan bli mycket att tänka på med olika modeller, märken och funktioner. För att underlätta detta viktiga val hänvisar vi gärna till vår guide för bilbarnstolar:
Jollyrooms Bilstolsguide

Läs mer om Cybex Anoris T i-Size Bilbarnstol Soho Grey

Cybex Anoris T i-Size Bilbarnstol Soho Grey

I Size

Hitta Cybex Anoris T i-Size Bilbarnstol Soho Grey även hos:


Rulla till toppen