Cybex Sirona T i-Size inkl. Base T Sepia Black

Cybex Sirona T i-Size inkl. Base T Sepia Black

Bakåtvänd Sirona T i-Size bilbarnstol från Cybex med ett linjärt sidokrockskydd. Den har allsidig luftventilation som håller ditt barn svalt och torrt året runt och en 360° rotation som enkelt tillåter dig att få ditt barn i eller ur bilbarnstolen. Bilbarnstolen har ett säte som kan lutas med en hand.

– Maxvikt: 18 kg.

– Godkänd enligt i-Size och UN R129.

– Tygskydden kan maskintvättas i 30 °C.

– Rekommenderad ålder: Från nyfödd till 4 år.

Praktisk bas från Cybex med ett ISOFIX-fäste. Den har en rotation- och spinnfunktion som enkelt tillåter dig att få ditt barn i eller ur bilbarnstolen. Bilstolarna Cloud och Sirona T i-Size kan ekelt klickas på och av basen.

– Installation: ISOFIX.

– Rekommenderad ålder: Från nyfödd till 4 år.

Klicka dig in på respektive produkt för mer information!

OBS! Jollyroom rekommenderar alla kunder att följa NTF och deras rekommendation att barn ska åka bakåtvänt upp till 4–5 års ålder. En del stolar på marknaden kan ha europeiskt godkännande att vändas tidigare men barnet åker alltid säkrast bakåtvänt!

Vi på Jollyroom vet hur viktigt det är att välja en bilbarnstol som passar just ditt barns behov och att det ibland kan bli mycket att tänka på med olika modeller, märken och funktioner. För att underlätta detta viktiga val hänvisar vi gärna till vår guide för bilbarnstolar:
Jollyrooms Bilstolsguide

Läs mer om Cybex Sirona T i-Size inkl. Base T Sepia Black

Cybex Sirona T i-Size inkl. Base T Sepia Black

Bilstolspaket

Hitta Cybex Sirona T i-Size inkl. Base T Sepia Black även hos:

Rulla till toppen