Mitt barnbarn och jag

Mitt barnbarn och jag

Mitt barnbarn och jagMitt barnbarn och jag är en härlig fyll-i-bok för dig som mor- eller farförälder! Barnbarnen tar allt större plats i sina far- och morföräldrars liv och relationerna är ofta starka med helt egna villkor. I den här boken får du som har barnbarn berätta både om ditt eget liv och ert liv tillsammans.I boken Mitt barnbarn och jag får du berätta allt det där som du önskar att du visste om dina egna mor- och farföräldrar: Vad gjorde du på dagarna som barn? Vem tog hand om dig? Vem bestämde hemma? Vad åt du helst? Vad lekte du med?Här får du också skriva om er speciella relation: Vad ni tycker om att göra tillsammans era favoritplatser och favoritlekar era likheter och olikheter. Dessutom får du hjälp att skriva små korta minnen från ditt barnbarns förälders uppväxt.Boken blir en spännande skattkista med berättelser om tre generationer.Text: Hanna Bühlmann & Jenny EkmanForm: Cecilia BrobergFormat: 21 x 21 cm 60 sidor

Läs mer om Mitt barnbarn och jag

Mitt barnbarn och jag

Babyalbum och böcker

Hitta Mitt barnbarn och jag även hos:


Rulla till toppen